Fröken velig

Varför har jag så svårt att fatta beslut?

Idag var det min tur att lämna på förskolan, klockan är 06.30 och Nils frågar om jag ska ta bilen och lämna Ossian eller om jag ska springa med vagnen ner och lämna! Det är lämning 8.30 så alltså två timmar kvar!

Jag funderar..hmm, vad blir bäst..vad vill jag, vad vill Nils, vad blir bäst för Ossian..om Nils tar bilen så måste jag även hämta ”till fots”..Alternativ hämta bilen hos Nils innan jag hämtar Ossian i eftermiddag!

Äh, jag springer ner med Ossian! Blir bra!

”-Du kan ta bilen!”

Hör hur Nils åker ner i hissen. Jag funderar..blev det rätt..kommer jag ångra mig…JAPP! Jag ångrar mig tydligen…Ropar på Nils, tur han är van. Han gör ingen stor grej av det! Nu har jag bilen hemma..men törs knapt erkänna! Jag ångrade mig igen…Sprang till förskolan och lämnade..Bilen står orörd!

Ha en bra dag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s