Igår velig idag spontan

Jag går ofta på rutin, väljer och gör samma saker om och om..reflekterar inte alltid så mycket utan har skapat vanor! Tror jag gillar det men sanningen är nog mer att det ger mig trygghet och jag får ha kontroll! Jag älskar kontroll! (Eller iallafall tror jag att jag gör det)

Men att göra samma saker varje dag..ger inte livet så mycket möjligheter till nya upplevelser! Idag på min morgontur med Diaz gjorde jag något spontant! Jag valde en annan väg, en helt annan stig..sprang på stigen, lätt euroforisk och kände att den lilla förändringen berikade min morgon och framförallt utökade min skog! Och helt plötsligt dyker det upp från ingenstans en färgsprakande ”blomsterrabatt” mitt i skogen..Känns som budskapet blev ännu tydligare!

”Nya vägar ger nya upplevelser”

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s