Mindfullness & meditationskväll i Billsta

Även fast jag kan leda mig själv i både meditation och yoga är det en annan upplevelse att göra det i grupp! Landa på mattan, låta någon annan styra och bara följa med! 

Ikväll var det ett kvällsevent i Billsta på temat ”Ja till livet!” Såhär i efterhand skulle jag inte kunna återge något..ingen övning, inget av vad som sades och knappt heller vilka som var där..(mer än mina vänner som jag åkte med)  Om det är bra eller dåligt vet jag inte heller! Kanske tyder det på total avslappning och fullständig närvaro i kroppen eller tyder det på brist av närvaro..?! Oavsett känner jag mig lugn, pigg och väldigt tillfreds! 

Namaste! 🙏  

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s