Pappershanddukar funkar toppen 

Träning, check på det! 

Dusch, check på det! 

Handduk NOT! 

Känns rätt oglammigt att torka sig med papper, men det funkar alldeles strålande! När jag står här i omklädningsrummet med pappershögar runt omkring kan jag inte låta bli att le! Tittar på tjejen bredvid! Hennes kläder ligger fint ihopvikta bredvid väskan, stor fluffig handduk och en liten sminkväskan prydligt uppställd! Blir lite avis, tittar tillbaka på min plastpåse där jag pulat ner mina träningskläder, mina pappershögar som måste samlas ihop och plockas upp! Konstaterar att det ser rätt traschigt ut! 

Tjejen tittar på mig och säger..”-Det där händer mig oxå ibland, tur det finns papper!” 

Konstaterar att vi alla så lika men ändå så olika..Kan dock inte se henne knövla ihop sina grejer i en coop påse! Där finns en olikhet! Oh yeah, där är jag nog rätt unik! I like packa i påsar!  

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s