När stressen flyttar in flyttar kramarna ut

När livet accelererar och typ gasen är det enda ”instrument” som används reagerar vi alla olika! Det första som kan hända är att stressen flyttar in,  och när den flyttar in så blir det även annat och andra som blir lidande!

Noterade i morse att för N blir minnet det som blir mest påtagligt..han blir glömsk och disträ. Jag däremot blir en pansarvagn som plöjer fram. Blir lösningsorienterad och fokuserar på att få logistik och allt det praktiska att fungera. (Mindfullness..vad är det? Inget jag har tid med nu när jag har fullt upp med att stressa)

Om någon (läs N) försöker krama pansarvagnen blir det lätt fel hon har inte tid, om han skulle glömma krama så blir det också fel! Haha..inte lätt att göra rätt! Tror lösningen får bli att vi trampar lite på bromsen! Då har vi både tid att kramas och kommer även komma ihåg att göra det! Så nu växlar vi ner, lättar på gasen och välkomnar helgen!

kraaaam

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s