Frigörande

Någon tycker att det är morgon 05.30, jag försöker ignorera men det lyckas dåligt..När någon står upp i sängen, ger ifrån sig missnöjda ljud och sparkar på väggen bredvid fattar man att man förlorat! 

Efter en flaska välling finns energi över till att riva lägenheten! Men jag har lösningen! MUSIK! Vi dansar..dansar och dansar! Och då menar jag inte vacker, graciös dans som ser bra ut. Mer som apor! Det är otroligt frigörande att låta kroppen röra sig precis som den vill! Utan att bry sig om hur det ser ut! Den älskar det!  

Tidigare när någon sagt dansa har jag associerat det med ett dansgolv, blinkande lampor, nån konstig doft av svett, alkohol och parfym. Hålla in magen och samtidigt se snygg ut, varit mer i huvudet än i kroppen! Men dans är så mycket mer! 

Så det blir dagens tips! Dra ner rullgardinen eller kör ute på gräsmattan..Rekommenderar trummor..det är taktfullt, härligt och så långt ifrån discosoundet man kan komma! Kör hårt och njut!  

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s