Ibland sätter livet stopp! 

Jag och en god vän är i Umeå, bott på hotell och haft det mys. Igår innan vi somnade sa jag:

”-Om jag känner mig pigg imorgonbitti tar jag nog en löptur” (tycker om att starta morgonen så..luft, syre, rörelse och hotellfrukosten smakar även mycket godare, eller förmodligen samma smak men själva upplevelsen av frukosten förstärks) 😄 Jag tror för övrigt jag skulle kunna äta frukost alla måltider! Gillar det verkligen!

När vi vaknar på morgonen mår min vän inte riktigt bra..så vi bestämmer oss för akuten! Och nu ska jag dela en tanke jag verkligen skäms över..jag hinner tänka..men hur blir det nu? Jag som planerat att springa! Nåt satte stopp!

Är man ett kontrollfreak som jag blir det väldigt jobbigt när något eller någon ruckar i planeringen! Lät dock tanken komma men aktiverade inga känslor! Jag kan springa sen..WOW, det är så skönt..jag kunde kontrollera mina känslor genom att välja hur jag skulle hantera tanken!

Min vän mår nu bra och jag har bevisat för mig själv att jag har tagit ett steg närmare frihet!  🙏

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s