Lyckan & Jag

Tog en nostalgitripp i mina gamla trakter! Staden Umeå var min hemma arena för tio år sen! Passerar Teg, Ålidhem och Haga! 

Här har jag verkligen slitit på asfalten, stigar, spår och gångväg! Många mil, många timmar..Passerar Iksu och beskådar jättebilden! Nio år sen och bilden är fortfarande kvar! Den är sig lik, möjligen lite färglösare! 

Ser en söt, sund och glad tjej! Men mitt hjärta säger nåt annat! Inte lycklig, inte sann (inte mot omgivningen men framförallt inte heller mot sig själv) Nu kanske jag generaliserar lite, visst hade livet sina goda stunder även på den här tiden..så ni som var mig kära och nära under dessa år, ta det på rätt sätt! 

Att hela och göra en annan människa lycklig är ett projekt som är dömt att misslyckas! Den kommer inifrån och vi ansvarar själva över vår egen lycka! 

Idag har jag blivit vän med lyckan, vi hänger rätt ofta..när jag är snäll med mig själv blir den ännu större! ❤️

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s