Bästa gamla vänner

Igår var det tjejkväll. Allsång, fruktsallad och blandade samtal om dåtid, nutid och framtid. Vi växlar mellan dom olika ”tiderna” hejvilt!

Dåtid – som man även kan kalla minnen är härligt. Historia som binder ihop och som ger oss samhörighet! Har dock noterat att jag ofta föredrar nutid och framtid! Kan bero på flera anledningar. Vissa perioder har jag glömt, andra förträngt och en del har jag valt att helt enkelt bara släppa taget om!
Tänker lite kring detta, det här med vänner, minnen och relationer…Ibland kan jag  uppleva att nya möten och nyfunna vänner kan kännas mer ”kravlösa och avslappnade”, finns inga minnen och  ingen bakgrund att varken ta hänsyn eller leva upp till! Man börjar bygga relationen från här och nu utan att lägga in någon historia! Samtidigt är det något alldeles speciellt med vänner som följer en livet igenom!

Försöker vårda dom relationer jag har och försöker plocka in nya! Så som med allt annat här i livet är nog balansen det bästa! En balans mellan gammalt och nytt berikar!

Supertack för mysig tjejkväll igår bästa gamla vänner! ❤️ 

vänner

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s