Statist, Javisst!

Idag har jag och O varit statister i en reklamfilm för Höga Kusten. Cool känsla att stå framför kameran och känna sig i centrum,  som ”in the middle” av allt (för att inte låta allt för märkvärdig kan erkännas att ingen audition existerat utan mer att vi halkade in på ett bananskal, kanske för att vi har en stark koppling till filmaren) 

Det blev några tagningar men tillslut satt scenen..gissar att det blir max en 3 sekunders medverkan i rampljuset! Men det var kul! Känns stort att få vara med och delta i den kommande filmproduktionen! Så håll utkik!

Har ni förresten tänkt på en sak..vi är faktiskt alla statister här på jorden..i andras liv! En väldigt viktig roll..men för allt i världen, se till att ha huvudrollen i ditt eget! Shit, var kom det där ifrån?! Så klokt av mig! 😄

   
   

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s