Flygplatser stressar 

Vad är det som gör att pulsen går upp och andningen ytlig när jag befinner mig på flygplatser? Förmodligen ovana men oxå rädslan att bli bestulen, missa flyget eller ha råkat packa en pincett i handbagaget! Tror inte jag varit så ”anti-flygplats” tidigare, kan ha kommit med åren, eller är det först nu jag har identifierat det! 

Vet att vissa verkligen älskar den här miljön. Men tyvärr inte jag och tyvärr inte N heller, så vi svettas ikapp..värme, stress och jagandet av lilla O, som för övrigt verkar gilla flygplatser! Jag andas! Försöker tänka äventyr, upplevelse och inte bara se flygresan som en transportsträcka! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s