Förväntningar 

Uppvaktat 8-åring på sängen och slogs av hur otroligt pirrigt det var med födelsedagar när man var liten..Kunde  knappt sova kvällen innan. Förväntningar på presenter och på dagen som skulle tillägnas mig..bara mig! Härliga sköna känsla! 😄 

Idag är det inte riktigt så..pirret är borta och en födelsedag är som vilken annan dag som helst! (nästan) 

Ordet förväntningar har fått en liten annan innebörd..skulle nog kunna skriva en lång uppsats om det för tycker det är ett ord med både positiv och negativ laddning! 

Gillar inte när det förväntas saker av mig, då blir det kravfyllt och tar bort glädjen och det lustfyllda! Tycker att både jag och livet blir som bäst när förväntningar inte finns! Men vet inte, kanske behövs dom? 

Igår på vår bilresa ner till Stockholm pratade jag och N om just det..förväntningar, förväntningar på semestern!

Min förväntan var att skippa förväntningar och N tyckte att med rätt inställning blir allt bra! Jag ställer in mig på en semester utan förväntningar och N ställer in sig på att vi går in med positiv inställning! 

Känns som vi har bästa möjliga förutsättningar för att lyckas få sköna semesterdagar..frågan är dock vad N förväntar sig av den här positiva inställningen vi ska ha…😄

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s