Livet kan förändras på en sekund! 

Kände i kroppen ett starkt behov av att röra mig idag, men bestämde mig för att inte söka tillfälle utan låta tillfälle avgöra när det skulle bli, släppa kontroll! Lite otippat kom det faktiskt från N som tyckte vi kunde ta en löptur till stranden! 

Vi badar och helt plötsligt så invaderas vattnet av båtar, kustbevakning och stranden den invaderas av ambulans och ”rescue and searche” bilar! Vad har hänt? Min hjärna drar igång tankar som ger väldigt obehagliga känslor..Vad fort livet kan förändras av yttre händelser! Saker man inte kan påverka, saker som bara sker..

Förmodligen är det några som mår väldigt dåligt just nu, kanske någon som förlorat sitt barn eller nån som tappat sin förälder! Vet inte, men konstatera att livet snabbt kan förändras av yttre händelser! Från en sekund till en annan..från en lycklig familj till en familj i sorg! 

Jag bokstavligen slänger mig runt halsen på N och kramar hårt..I livet finns inga garantier, inte för nåt! Vi måste vara rädda om varandra och ta vara på här och idag! ❤️ 

  
 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s