Ängsbacka, ett andningshål! 

I veckan är det No Mind festival på Ängsbacka i Karlstad och jag är inte där! Lite jobbigt i kropp och själ men fick en dos av ”Ängsbacka Andan” i påskas, får leva på det ett tag till! 

Yoga, dans, meditation, olika typer av workshops inom personlig utveckling och massor med live musik! Folk från världens alla hörn möts i en miljö som bara andas kärlek! Man kommer som man är och väljer vad man vill vara med på! Öppet sinne och öppet hjärta! Det finns verkligen nåt för alla och maten är fantastisk, lagad med råvaror från egna odlingar! 

Till er som är där, njut! Till er som funderat på att åka, åk! 

Hoppas att jag och miniYogi kan åka nästa år! Skulle så gärna vilja ge honom möjligheten att uppleva den här platsen som barn, han kommer älska det! N är såklart oxå mer än välkommen att göra oss sällskap, men gissar han hellre väljer att åka till Norge och fiskar. Det ger honom säkert likvärdig energipåfyllnad, även om jag har svårt att se att fiskarna är så utvecklande! 

Drömmer ibland om att skapa ett eget litet Ängsbacka här i Höga Kusten. Och drömmar ska ju förverkligas, så vi får väl se vad som blir verklighet! Tror vårt stressande samhälle idag gör att vi behöver andningshål och ”Ängsbacka” kan passa vissa medan fiskeresor passar andra! 

Har du funderat på vad du har för andningshål?

Nu ska jag ge mig ut i skogen, syret i luften känns så ren och lätt när det precis har regnat! Bra andningshål! 

http://www.vf.se/nyheter/karlstad/festivalen-dar-personlig-utveckling-star-i-fokus

  

   

Annons

2 reaktioner på ”Ängsbacka, ett andningshål! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s