Allt hänger ihop

Det jag gör påverkar andra och det andra gör påverkar mig! Det Kina gör påverkar Sverige och är N trött påverkar det mig! 😄

Idag i ÖA var det en artikel om antibiotika. Kina är ett av värstingländerna när det handlar om antibiotikaanvändning och resistensen ökar snabbt! Skrämmande för vår framtid! Alltså, det Kina gör påverkar även resten av världen på sikt. Så nu har Sverige startat ett projekt tillsammans med Kina för att försöka bromsa användningen! Bra bra! 

Och vad har detta med N trötthet att göra, inte så mycket egentligen utan mer en parallel liknelse! 

Det var egentligen N morgon idag, jag skulle sova och han skulle kliva upp med ”lilleman”. Men väljer att låta han sova, tänker att om jag hjälper till att bromsa tröttheten påverkar det även mig positivt på sikt..Smart va? 😄

Nu börjar dock O klättra på bord och riva sönder tidningen, tror det är dax att väcka N, annars kommer Lilla O:s handlingar leda till att jag blir på dåligt humör och även att N inte har någon tidning att läsa! 

Vi är alla en del av något större och våra handlingar påverkar vår tillvaro! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s