Välkommen till min titelgarderob! 

Vissa titlar kan man tilldela sig själv, andra är helt omöjliga att fixa på egen hand! Faster är en sån! Grattis och tack Dina och Micke! Nu börjar livet som faster till ”Lillemor”!

Titlar känns egentligen ganska ointressanta men ändå ett lite kul ämne att reflektera kring! Som sagt..vissa titlar kräver att man integrerar med andra och är långt ifrån något som vi på egen hand kan lyckas med! Har några sådana jag kan sätta ”check” på:

Jag är någons vän, någons ex, någons barn, någons barnbarn, någons kusin, någons mamma och någons sambo..hmm åsså var det det här med relationen med N, ett frieri har ägt rum men giftesmål ligger på vänt (men det kanske får bli ett helt eget inlägg) Så att titulera mig som fru kan jag inte, får tillsvidare fortsätta vara flickvän (tycker det iofs låter mycket yngre än fru, så får glädjas åt det) 😄

Sen finns det ”titlar” som omgivningen kan dela ut..slarvmaja, surkart och bråkstake känns för mig bekanta, men ändå inte på något sätt bekväma! Tur dom bara dyker upp i korta intervaller, förmodligen när dom förtjänas. Är ofta tidsbegränsade och rätt lätta att göra sig av med!

Faster känns mer beständigt. Ser fram emot att kliva in i den rollen, ska bli spännande! Undra hur ”Lillemor” och min relation kommer se ut? Kommer iallafall göra mitt bästa för att undvika att bli en bråkig surfaster..kanske kan jag bli ”Lillemors” bästa faster! (Möjligheten finns eftersom konkurrensen på den titeln är obefintlig)

Funderar vidare..Vissa titlar skaffar man via utbildning och jobb andra via erfarenheter och vissa kan man till och med köpa! Nu ska jag inventera i min titelgarderob, finns det gamla som behöver omdefinieras? Skulle tro det! Finns det nya jag går och drömmer om att förverkliga..Ja, faktiskt! ❤️

  

Annons

2 reaktioner på ”Välkommen till min titelgarderob! 

  1. Det finns någonting som heter titelsjuka,det är många som vill komma sig upp här i livet ,en del lyckas en del inte, men faster är en fin kärlekstitel tycker jag ;;;;HEJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s