Tacksamhetssol

Nyss varit på en tur runt sjön. Skogen, solen, O i vagnen och Diaz lufsande bredvid. Hela jag fylldes av en sån lyckokänsla! Allt var så vackert! Blev nästan tårögd..och ju mera jag lät tacksamheten ta plats i hjärtat desto mer berörd blev jag! Jag har så otroligt många solstrålar i mitt liv, O är en! 

När jag kom tillbaka hem hade han somnat..satte mig på balkongen och börjar rita..(skaffade färgpennor för nån månad sen, just för att kunna spontanrita, köpte även en målarbok med vackra bilder, skönt att bara sitta och färglägga utan att tänka, nästa som att meditera) 

Skapar en tacksamhetssol! Tittar på resultatet, den är inte vacker men ändå helt perfekt. Konstaterar att summan av alla dessa solstrålar är min lycka! (Konstaterar oxå att ingen av strålarna kostar pengar) 

Vilka solstrålar har du i ditt liv? ☀️ 

  

Annons

En reaktion på ”Tacksamhetssol

  1. Vad du har ,rätt min älskade dotterdotter ,vilka solstrålar vi äldre har i er ungdomar.Hur mår O idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s