Bloggdöden

Har sen jag startade bloggen aldrig funderat över ”vad ska jag skriva”, ämnen och reflektioner har hela tiden poppat upp och velat bli skrivna! Igår kom det inget, på kvällen innan jag skulle somna tog jag telefonen och tänkte, nåt litet inlägg vill jag göra, men inget kom..inget ville bli skrivet!  Tänkte bloggdöden redan här? Dax att sätta bloggflaggan på halvstång! Jag har ibland en förmåga att bli så svart eller vit, bli då drastisk! La undan telefonen och somnade! 

När jag vaknade imorse poppade ordet tomrum upp sen kom ordet paus..att tillåta sig vara i tomrummet och tillåta sig våga ta paus…se vad som händer. Inte tvinga fram saker eller påskynda processer! Igår fanns inget att skriva, då ska inget heller skrivas! Tror vi behöver tomrum och paus ibland! Så vi får se vad som händer..men bloggen lever iallafall vidare idag..

Blåbären på baksidan är snart klara för att plockas, men måste ge dom lite mera tid..Blåbär är som oss människor dom behöver oxå ”tomrummet och tiden” för att mogna! 

  

Annons

En reaktion på ”Bloggdöden

  1. Vi är nog alla blåbär, omogna och vilsekomna ,vi behöver tid att mogna,en del brådmogna andra behöver längre tid på sig .Så ta semester från bloggandet över sommaren;;;;;;;;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s