I min fantasi 

Vad säger bilden och vad vill jag ha sagt?! När jag tittar på den här bilden utan att väva in vad jag faktiskt vet utan mer bara låta fantasin flöda och tankarna gå bananas kan jag ”hitta på” massor..och kan gilla det! Blir lite som en lek! Men viktigt att kunna särskilja fantasi och verklighet! Vad är sant och vad är påhitt..

Jag och Tareq är inte ihop och N ger inte tummen upp för att vi nyss förlovat oss, N är inte programledare för ”spårlöst försvunnen” där jag precis funnit min bror..och Tareq har inte vunnit melodifestivalen, inte heller är det hans dansare och låtskrivare som figurerar på varsin sida..

Kan det vara så att vår fantasi både kan vara till nytta men oxå ställa till oreda ibland? Typ när vi i vårt huvud bestämmer (fantiserar upp) vad andra tycker och vad andra vill..vad andra gör och hur andra är? Fantasi är sällan sann! (Även om den absolut kan bli, men då skulle jag hellre kalla fantisera för att visualisera) 

Sanningen på den här bilden är att den togs när Tareq gästspelade på Höga Kusten hotellet i maj..(samtidigt som hans matprogram spelades in) Tummen upp är för den goda maten och vår nöjda uppsyn beror nog på kärleken till hela sammanhanget! ❤️ 

Se gärna programmet på TV4 play, jag blir sugen på surströmming, får lust att klättra, men framförallt blir jag påmind om vilken otrolig vacker natur vi har omkring oss! 

http://www.tv4play.se/program/tareq-taylors-nordiska-matresa?video_id=3189411

Ha en bra dag..fantisera, visualisera och hitta gärna ett berg att dansa på! 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s