Kusin idolen 

Det här med idoler är rätt spännande! Tror vi alla haft och kanske även har personer i vår omgivning som vi beundrar på ett eller annat sätt! När O tittar på kusin A går det inte att ta miste på blicken, ögonen lyser och beundran är stor! 

Kusin A sköter ”idolrollen” föredömligt. Han låter lilla O hålla handen, sitta i knä, äta från hans tallrik och lyssnar tålmodigt, bekräftar och låtsas förstå dom svårtolkade ljuden som ska likna nåt form av språk! Det är otroligt mysigt att sitta på avstånd och bara titta på hur dom utväxlar kärlek! 

Jag har oxå en kusin. Hon är tio år äldre och bor i Uppsala! Hon var min idol när jag var liten, tyckte hon såg ut som Barbie, hade så fint namn och köpte alltid så genomtänkta julklappar som hon rimmade på! 

Idag är hon fortfarande min kusin, fortfarande fin (tror dock inte hon skulle gilla att jag drog nån liknelse med Barbie) och hon har fortfarande samma namn. Men jag tror vår relation har förändrats! Idag finns ett annan typ av utbyte och den är betydligt mer jämlik! 

Relationer är spännande och det gäller att våga låta dom förändras! Har du funderat över vilka människor i din omgivning som du beundrar lite extra?  ❤️

  

Annons

En reaktion på ”Kusin idolen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s