Hitta nycklarna

Jag är inte uppvuxen med stuga, båt och lägga nät! Vi var en familj som packade in oss i Volvon och drog iväg på bilsemester när mamma och pappa fick semester! Har otroligt mycket minnen från den tiden, camping, duschpoletter, kortspel i förtältet, minigolf, trivselkvällar och doften i bilen av solvarma bananer..listan kan verkligen göras lång! Underbara minnen! 

Våra minnen och upplevelser formar oss..gör vad vi blir! N är uppvuxen med stuga, han har tillbringat alla sina sommarlov där! För honom blir det den naturligaste sak i världen, att tillbringa sin ledighet där! Gräsklippning och vedklyvning är inte jobb det är projekt som tillhör ledigheten! Det är fint men oxå för mig ovant! 

Lösningen för oss är prata, förståelse och ömsesidig kompromiss! Ibland pratar vi högljutt och ibland väldigt sansat! Men ibland när känslorna tar övertaget kan tårar bli ett inslag, allt för att skapa lite extra dramatik. Blir då inte lösningsorienterad utan man skulle kunna säga att jag går i baklås..

Då gäller det att lära sig hitta nycklarna! Ett tips är att ge sin partner en ”extra nyckel”, så dom kan hjälpa istället för att stjälpa. N har en hel knippa! 😄 

”-Ut och spring” (den funkar ofta) 

  

Annons

2 reaktioner på ”Hitta nycklarna

  1. Tappa ej dina nycklar,håll hårt i dem ,för de kommer att behövas ,ibland kan molnen tona upp sig på himlen ,då är det bra att ha en nyckel att låsa upp eventuella missförstånd , SOMNA ALDRIG OSAMS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s