Leker vandrare

Vi tar linbanan upp till toppstugan i Skule. Möts av trötta, glada och väldigt nöjda vandrare! Vilken stämning, vilket arrangemang! Vädret är perfekt! Säger bara snyggt jobbat Jerry och company! Höga Kusten Hike..I like! Nästa år är vi med!

N tycker dock att jag måste ”kittas upp”..så har ett år på mig att hitta rätt outfit! Kanske fjällräven kan skapa en lite ”crazy kollektion”? Gärna en blandning av retro, randigt, blommigt och färgglatt..tror det skulle kunna bli succé! 

  

  

  
 

Annons

2 reaktioner på ”Leker vandrare

  1. Intressant o inspirerande läsning här Madelene:) Vi var upp på Skule i lördags, synd vi missades om det vad då ni var upp…Verkligen roligt att trollskogen lever o så många vill uppleva den! Kram fr grannen:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s