Baazinga

Nu har vi invigt leklandet Baazinga. Skulle sammanfatta det som organiserat kaos med total avslappning! Avslappningen beror på den tillåtande ”kultur” som råder, alla är vi barnförädrar där ingen förväntar sig tysta, stilla barn! Finns ingen stress och rädsla över att störa andra..Ljudnivån är överraskande bra och färgerna är glada! Förstår att man som barn gillar stället! Favoriten blir den röda rutschkanan..om och om igen! Lika roligt varje gång! Vi kommer garanterat åka igen! 

Dagens regn ruskiga kväll avslutas med middag i stugan med fina familjen Ö! Alltid lika trevligt och konstaterar som vanligt..borde ses oftare! Samtal om allt mellan himmel och jord, hund och golf och livets mening! Avslutar med temat ”Det var bättre förr”..Man hyrde videoboxar på videoteket, fick läsk på fredag och mjukbröd på helgen! Hade varken mobil eller iPad och noll koll på mode! 

Lilla O somnar efter ett långt sprattelrace, svårt att komma till ro, förmodligen mängder med intryck att bearbeta! Imorgon tror jag vi satsar på en lugnare dag, men betyder för den skull inte att den behöver vara färglös eller utan ”kaos”! Godnatt! 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s