Tag din ande! 

Jag blir tokig..det är lösenord och koder ta mig tusan överallt! Varje gång rutan med användarnamn/lösenord dyker upp så går det en kall kår genom mig! Är helt omöjlig, tänker varje gång..nu ska skriva upp det här någonstans, men gör jag det? NOT?  (Såklart jag har ett lösen som jag oftast och i dom flesta fall använder, men det skiljer sig ibland. Ibland ska det innehålla siffror, symboler och ett visst antal bokstäver) 

Tänk om vi kunde programmera kroppen med ett lösenord..att på morgonen när man vaknar krävs tio långa djupa medvetna andetag för att få den att starta! Man loggar in och får en dagsstatus! Den får utrymme och uppmärksamhet att för oss tala om hur den mår och vad det finns för speciella behov! 

Ett lösenord innan vi äter, innan vi hämtar på förskolan, innan vi tar viktiga beslut..innan det mesta egentligen..Såklart det bästa skulle vara att konstant befinna sig i det närvarande andetaget, men hur lätt är det? 

ANDETAG, Tag Ande, tag DIN ande..och lyssna! Övning krävs och det fina är att varje dag är en ny dag och det är aldrig är försent att börja förändra sitt andetag! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s