Tjurskallen och Tuppen

Ibland saknar jag att ha en egen vilja..när jag hamnar i situationer eller ställs inför beslut där jag inte vet vad jag vill! Då blir det ofta: 

”Vad tycker du?” 

Den som då ska tycka har ingen lätt uppgift eftersom jag kanske ändå inte känner mig nöjd med vad den tycker..haha, inte lätt! 

Idag har vi gjort en utflykt till sågverket utanför Härnösand! Resan dit började bra, O sov hela vägen och vaknade lämpligt till vi svängde in på parkeringen! 

Perfekt! Tanken var fika till oss och mat till O! Men det var inte hans vilja! Han ville nåt annat..sitta i knä, men väl i knä ville han ner, men när han kommit ner ville han upp, skrek, grinade om vart annat..ville ha banan men tog en tugga sen spottade ut..vi provade typ allt! Men inget var bra! 

Konstaterade för mig själv att han och jag är väldigt lika! Vi blir irriterade och frustrerade när vi inte vet vad vi vill! Men eftersom han har svårt för att fråga någon annan om råd så gör han på sitt sätt och provar sig fram och känner efter! Tillslut visste han vad han ville. Titta på tuppen och äta ståendes vid bakluckan med Diaz som sällskap! 

Kanske är hans sätt inte så fel..prova, känna efter och tillslut hitta rätt! 😄

  

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s