Min trappa

Betala inte dyra pengar för att gå till en samtalsterapeut..hitta en trappa! Vi har en bakom vårat hus, den är helt suverän! Nu ska jag avslöja något som inte ens N vet! Den här trappen har räddat mig, honom, oss flera gånger! 

Smäller igen dörren och vill typ skrika och kasta porslin ..rycka upp en blomma från vår fina rabatt som Mr R, husets trädgårdstomte planterat! Klarar av att avstyra handlingen..han skulle bli så ledsen och det skulle inte heller se bra ut! Passar liksom inte mig ändå..att vara så utåtagerande! 😄

Styr stegen till trappan! Ett steg i taget..och för varje kliv! En positiv tanke! Halvvägs i trappen funderar jag lite över vad jag var arg för..när jag når toppen är sinnet lättare men benen tyngre! Tack trappan! 

Finns massor av andra sätt för att skifta känsloläget och humör om man inte har en trapp att tillgå! Meditation är ett, Sanna Ehdin har en som hon kallar ”Happy heart”. Slut ögonen, lägg händerna på hjärtat och ”pumpa” kärleksord i tre minuter! (Det kan till exempel vara: ljus, glädje, frid, kärlek, värme, närvaro, lycka, välbehag, tillit, njutning, närhet, kramar. Välj de ord som känns rätt och upprepa) 🙏  Testa vetja, det fungerar! 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s