Vi reser söderut

Jag drömmer ibland om att vara organiserad, strukturerad med ordning reda, fina väskor med vikta kläder! Men det får förbli drömmar..Jag rafsar ihop kläderna direkt ur tvättmaskinen och packar i Ikea kasse! Med bilen full och i spöregn kör vi söderöver!

Checkar in på hotellet i Gävle. Tar en cappuccino, N köper löparskor och jag hittar fina fjällrävenbyxor som kan vara ett alternativ tills flowerpower kollektionen är klar! 😄 Blir dock inget spontaninköp..ska sova på saken i sköna hotellsängen! Hoppas N väcker mig imorgon och vill testa sina nya skor! Godnatt! 

  

  
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s