Vinna tid 

Klockan 05.00 tycker O det är ny dag, det är min sovmorgon men har lite svårt att begära att dom ska lämna hotellrummet, plus att det känns väl tidigt att ge sig ut och springa! Glömt leksaker så tack elite för underhållande schampo, vann nästan 1 timme på det! Ibland är han lättroad!

Vi tar en tur på Hälsans stig, vädret ser lovande ut! Det är något speciellt att vara ute innan staden vaknar! När vi rundat sjön har det gått 30 min, jag skulle gärna vara ute lite längre! 

”Kan vi inte typ springa 5 min åt det hållet och sen vända?” 

”Varför? Är det bara för att du ska få mera tid?” blir svaret! 

Känner hur jag blir lite irriterad, fattar lite hur han tänker, men ändå inte..Jag  är ute för att jag vill vara ute, inte för att samla tid! Väljer att inte gå in i diskussion om det, skulle bara kunna bli dålig stämning! N är nöjd med skorna och jag är nöjd över hans sällskap, så 30 min känns toppen trots allt! 

Det här med tid är ett intressant..tänk när klockan inte fanns..när vi inte kunde mäta allt, vi gick på känsla, rättade oss efter solen och våra inbyggda sinnen! Lockas ibland av tanken att prova leva ett tag helt utan klocka! Bara gå på känsla och följa kroppens rytm! 

Tror dock det skulle bli klurigt och inte helt lätt i vårt tidsstyrda samhälle! Men man kan ju välja bort klocka när det går! Nu laddar vi för Furuviks djurpark..Vi har dock ingen tid att passa, skönt! 

  

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s