Djur i bur 

Att vara på djurpark känns mysigt sålänge jag inte funderar djupare på konceptet ”djur leva i bur”, för då blir det genast jobbigt! 

När jag var runt 10 år tjatade jag sönder mamma och pappa tills jag fick en kanin..döpte den till Snurre och den bodde hos oss två dagar sen blev vi tvungna att lämna igen den pga att jag inte kunde hantera grejen att stänga in den i bur, jag sov oroligt och blev jätteledsen! Har faktiskt inte funderat så mycket kring det förrän igår i parken, då slog det mig igen! Ett liv utan frihet, kändes som en sorglig tanke! 

Djurlivet påminner ju mycket om människolivet på många plan, hur mår vi människor när våran frihet begränsas? Varese vi lyckas göra det själva eller att vår omgivning sätter upp hinder så tar det nog udden av livet! 

Slog för stunden bort alla dessa tankar och njöt av en trevlig dag med djurmöten, farfarsbilar och jagande av barn! Kände mig fri! ❤️ 

  

   

  
  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s