Svikaren

Jag lovade för flera veckor sen att hjälpa till på Ulf Lundells spelning i skule ikväll! Sälja kaffe och korv i en kiosk kan ju upplevas som ett jobb men inte när man får göra det med ett härligt gäng, i solsken med bra musik!

Nu är klockan snart 16.30 och jag ligger i sängen med en migrän som inte vill släppa! Det dunkar, spänner och ett lätt illamående! Hintade vid 12-tiden om risken för min ”icke närvaro” i kiosken, fick till svar att det var lungt.  Men jag grämer mig ändå! Känns inte bra! Kanske skulle jag åka ändå, jag har ju lovat! Såklart skulle jag kunna bita ihop och delta, men frågan är om jag skulle vara så trevlig? Huvudvärken skulle knappast bli mindre? Faller arrangemanget med min frånvaro? (Nä, knappast, jag har ju frågat om jag ska ordna en ersättare) Men tänk om alla skulle göra som jag, få huvudvärk och stanna hemma! 😞 Vilket beslut jag än tar blir det konsekvenser!

Frågan är vad som blir mest rätt? Det är inte direkt som alternativet ligga i sängen direkt lockar mer än en kväll med vänner och musik men vänner och musik känns inte heller helt lockande med tanke på mitt dunkande huvud! Jag är nog oxå rädd att framstå som en svikare som inte ställer upp!

Den sista frågan till mig själv som fäller det avgörande beslutet är: ”Om någon annan hade den huvudvärk som du nu har, hade det funnits förståelse för beslutet att stanna hemma i sängen”

Svaret blev: JA!

Så får det bli, öppnar fönstret för att ta in syre och zippar på mitt vattenglas med citron! (Bilden är inte en selfie, för då hade jag stängt munnen, fixat håret lite bättre och dragit igen garderoben) 😂

Ha en grym kväll i skule alla ni som är där!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s