Högmässa

Klockan är 11.05 och jag ringer min mormor och morfar, inget svar på hemtelefonen..testar mobilen! 

”-Hallåååå, vem är det?”

”Hej, det är jag..var är ni?”

”-Vi är på högmässan”

Härliga underbara morfar han svarar mitt under en högmässa. Hör prästen i bakgrunden och morfar fortsätter prata med mig ❤️ (Fick i efterhand veta att det var en högmässa utomhus så det var rätt avslappnat och vårt samtal störde ingen) Frågar om dom vill möta upp oss på Nätra hembygdsgård lite senare och fika! (Vi fick mersmak sist vi var där så vi kör en favorit i repris) Utan längre eftertanke nappar dom på idén! 

Själv skulle jag nog behöva fundera lite och frågan är om jag skulle orka dra iväg på dubbla hembygdsgårdar samma dag! Jag beundrar och imponeras verkligen över deras aktivitet! Vi fikar, pratar och delar livet! Morfar tipsar om en cykelblogg han börjat följa och i nästa mening funderar han på om han inte måste ta och skaffa swish! 

Tack för idag! Fyra generationer, ögonblick värt att föreviga på bild! ❤️

 

Annons

En reaktion på ”Högmässa

  1. Tack M för din omtanke om dina morföräldrar,vi fick vara med er ungdomar på bjästa hembygdsgård,att glädjas åt O s,utveckling och framfart…..KRAM från ÅÅÅÅÅÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s