I skuggan finns tankar 

Att skriva utvecklar mig, hjälper till reflektion och väcker tankar! Fick tipset från en vän att införskaffa en dagbok, tack S för att du väckte mitt skrivande! Det blev både dagbok och blogg! 

Att blogga är ju att offentliggöra sina tankar, funderingar och sitt liv för världen. Man väljer såklart hur personlig man vill bli eftersom vi styr och äger allt knas som snurrar i huvudet och ingen kan egentligen komma åt det om man väljer att behålla det för sig själv! 

Vi blir bemötta och ”bedömda” bland annat efter våra åsikter, våra handlingar och efter vårt utseende, vi kan lätt placera människor i fack utifrån den ytliga ”informationen”. 

Men lek med tanken på att vi även hade tillgång till andras tankar och att vi kunde titta ner i ryggsäcken som vi alla bär med oss! Att till den ytliga informationen kunna addera och ta hänsyn till en människas insida! Oj, vilken förståelse vi skulle kunna få för varandra! 

Ha en bra dag i solen och varför inte testa att lyfta fram nån liten personlig tanke eller känsla ifrån skuggan av dig själv? Känns det obekvämt att göra det offentligt och dela det med någon, börja i en dagbok! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s