Tidsrealist istället för tidsoptimist! 

En liten fortsättning på stress inlägget igår! 

Att vara tidsoptimist stressar, det är inget nytt..från och med nu tror jag allt vi inför ett 30 minuters påslag på all uppskattad tid. Blir nog mer rimligt! Varför ska vi hålla på att redan i början sätta en snäv tid? En tid som vi redan innan vet, inte kommer hålla! 

Nä..nu testar vi att skifta från tidsoptimist till tidsrealist! Visst låter det bra N? Värt ett försök? 

Haft en härlig dag i skogen med massa blåbär, 5 hjortron och lite svamp! Fikade vid ögeltjärn och fick till en fridfull bild som kan stressa er som söker lugnet..er som vill yoga mer och er som längtar efter långa meditationer vid vattnet i en rofylld liten glänta! 🙏  Men det är dock inte som det ser ut..mer fartfyllt än rofyllt! Bild 2 är mer dagens sanning! ☀️ 

  

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s