Släpp taget

Min mormor och morfar har en ”loge”. Det är liksom en mellanstation innan soptippen! Istället för att direkt slänga, sälja eller på annat sätt göra mig av med saker som jag inte längre behöver/vill ha så ställer jag det på lon! Väldigt enkelt..slipper ”separationsångest” som är lätt att få när man ska skiljas från saker och jag kan närsomhelst ångra mig och hämta sakerna igen! Men hur ofta har det hänt? Typ aldrig! 

Ser mig själv egentligen inte som någon ”samlare”. Gillar inte ”prylar” och är nog i grunden ganska ”spartansk”. Ändå så är det som när saker en gång hamnat i mitt liv så har jag svårt att släppa taget. Har svårt att på riktigt göra mig av med dom även om jag vet att det aldrig kommer användas! 

Idag gjorde jag ett ryck. Rensade och gick igenom mina samlingar! Vissa saker kommer få nya ägare och vissa saker kommer hamna på soptippen!

”Att röja och rensa ut handlar om att släppa taget och lita på att livet kommer att förse mig med det jag behöver när jag behöver det” ❤️ 

  

   
 

Annons

En reaktion på ”Släpp taget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s