Vem lär vem? 

Nåt har hänt, känner att mammarollen har kommit till en ny fas! Från att tiden med sitt barn mest handlar om matning, nattning och blöjbyte har det helt plötsligt övergått till något annat! Upplever förändringen utmanande men oxå härligt, spännande och intressant! 

Bygga, stärka, stötta, självkänsla, respektera, ge förtroende, ge kärlek,..listan kan göras lång! Det kräver tålamod och ger stor självinsikt! 

För varje dag som går blir O en ännu starkare individ. Han utvecklar och skapar förändring i mig bara genom att finnas! 

Ser hur han utforskar, upplever och nyfiket upptäcker världen! Han växer inifrån och ut och på nåt konstigt sätt skalar han av mig utifrån och in!

I all denna förändring och i den nya mammarollen så hamnar jag ibland i något omedvetet sökande efter den person jag var innan. Innan barn, livet innan jag blev mamma! Ha, låter ju som en tuff utmaning! Hur ska jag kunna hitta dit igen? Och frågan är om jag ens vill? Nä, svaret är NEJ! Bättre att lära känna sitt nya JAG! 🙏 

”Vi har mycket att lära våra barn men dom har lika mycket att lära oss” (Låter som ett klokt ordspråk jag hittat i nån bok, men tänk, kom på det helt själv) ❤️ 

   

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s