Bröllopsgäster 

Vi sätter oss ute,..mycket folk på hotellfrukosten, det droppar in ”unga trendiga” människor hela tiden! Var kommer alla ifrån? Vad är det som för dom hit? 

”Tack för igår”, ”Hur länge var ni kvar?”, ”När går ert flyg hem?”, Kul att äntligen träffas”, ”Så fina ni var!”

Tar inte lång tid att lista ut att det var bröllop igår. Tycker det är lite underhållande att sitta och bara titta, eller glo kanske är ett mer beskrivande ord. 😂 

Låta fantasin spinna loss..bestämma var folk bor, vilka som är ihop, vem som känner vem, familjekonstellationer och var folk jobbar! Jag tror mig identifierat brudparet och rätt säker på vilka som är föräldrar! Precis innan vi ska gå kommer en man som N känner fram och pratar! Visar sig att han är pappa till brudgummen (hmm..min analys stämmer nu inte) Han berättar att det tydligen är tre brudpar med tillhörande gäster som bor på hotellet! Mäh, nu faller hela korthuset! Nu är det inget som plötsligt stämmer! 

Tre bröllop..det hade jag inte kunnat räkna ut! Betyder att om någon sitter och gör samma sak som oss finns möjlighet att vi kunnat få en roll som bröllopsgäster..(eftersom vi är så ”unga och trendiga”) 😄 Men vi avslöjar oss själva genom att lämna hotellet utan att kramas och kindpussas! Konstaterar att verkligheten inte alltid är som det ser ut! 

Mysigt med vuxentid, men nu hämtar vi lilla O, jag längtar! ❤️

  

Annons

2 reaktioner på ”Bröllopsgäster 

  1. Helt enig i att det är härligt att bara få sitta och spekulera ibland. Egentligen helt oviktigt men underhållande på något sätt:-) Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s