Du är ju inte så stor

Träffar en kompis på stan:  

”-Vilket datum är det beräknat?” 

”-Om två veckor” 

”-Men du ser inte alls så stor ut..Visst gick du upp mycket mer förra gången?”, hör jag mig själv säga!  

Backa, backa, backa..Nu gör jag precis som jag ogillade när andra gjorde under min graviditet! Det var dock ingen jättegrej men kommer ihåg att jag tyckte det var rätt ointressant att höra folks åsikter om min storlek! Bestämde då att själv inte kommentera sånt, just av den anledningen! Stor/liten..man är det man är och allt är normalt!  

Men av ren reflex och utan att ens tänka hoppade kommentaren ur munnen! Varför kom den? Varför inte istället fråga hur hon mådde och hur sommaren varit! Känns dock inte som personen ifråga la så mycket eftertanke på min ”onödiga kommentar”! Nästa gång jag möter gravid vacker kvinna kommer jag inte kommentera storlek iallafall, den saken är säker! Man lär av misstag!  

Har förresten gett mig själv en tavla häromdagen, en inramad kökshandduk! 😊 Den gör mig glad! 

”If you are lucky enough to be different, why change” 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s