Drömlek

Jag är mellan jobb. Har slutat på Min Stora Dag och befinner mig nu i det läskigt, spännande tomrummet! Vad ska jag göra? Vad kan jag, men framförallt vad vill jag? Det är inte lätta frågor att besvara!

Är i processen. Testar, funderar och försöker drömma utan att sätta upp hinder. Ibland känns allt glasklart och tror mig veta exakt. Men så hux flux blir allt en enda röra!
Att ta råd, tips och erfarenhet utifrån är superbra men det gäller att hitta balansen och samtidigt lyssna inåt. Det är där man finner dom bästa och värdefullaste svaren!

Har länge pratat om att starta eget företag! Men bara jag säger dom orden skapas ett hinder, gillar inte pappersarbete. Är katastrofalt ointresserad av administrativt arbete och tanken på bokföring gör mig matt! Tror dock med hjälp och lite pepp skulle komma över just det hindret..men då dyker det upp ett nytt!
Väljer att ge alla hinder ledigt! Bara låta tankarna och drömmarna få fritt spelrum!
WOW, har du testat det? Händer massa spännande grejer i kroppen! Roligt är det oxå! Inte bromsa med att döda drömmen med att säga ”nämnen det skulle aldrig gå” eller ”nä, det kan jag inte!”

Oavsett hur liten eller stor drömmen är så ger det positiv energi! Drömmar håller oss levande! Har du inte testat ”drömleken” tycker jag du ska göra det! Idag är en bra dag. Söndagar är hindren lediga och det är bara att släppa lös!
Men låt inte drömmarna ta för stort fokus på IDAG, avsluta med att känna tacksamhet över allt som är, precis just NU! ❤️

image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s