Läsa bok 

Jag har nästan alltid två böcker på gång. En lättsam underhållande roman och en lite djupare och utvecklande! Bär ofta med mig en bok i väskan om utrymme skulle ges, men grejen är att det händer inte allt för ofta så att hitta kontinuitet i läsandet är svårt. 

Gillar biblioteket, herregud vilket fantastisk ställe. Låna, läsa och lämna igen! Men nu kommer det lite onormala! Har en förmåga att läsa halva böcker…behöver inte vara en tråkig eller dålig bok utan snarare att lånetiden går ut och istället för att låna om dyker det upp nån annan i min väg..som känns intressantare! Haha..tur att jag inte fungerar så på andra plan! 😂 (för att förtydliga så händer det såklart att jag slutför böcker oxå) 

Ikväll när vi skulle natta sa jag till O att han skulle hämta en bok, han kom med Shantaram av Gregory David Roberts. En bok jag fått av en god vän men inte riktigt känt mig redo för, tror fortfarande inte jag är riktigt redo..Ställde tillbaka den i hyllan och hämtade ”Livet på bondgården”, den kändes mer rätt som godnattsaga! 

  

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s