Kul med nya möten 

Att stifta ny bekantskap låter så otroligt omodernt och gammalt..Men jag tycker om uttrycket och tycker om innebörden! Lära känna en ny människa kan kräva en liten insats men oj vad det kan vara värt det! 

Tycker med åren jag blivit lite mer ”bekväm”. Den öppna och sociala Madelene har klivit ett steg tillbaka och är nog inte lika inbjudande till nya kontakter. Menar inte för den skull att jag är en introvert ensamvarg. 😃 Men häromdagen  började jag prata med en tjej på stan ”av en slump”, vi klickade och hade massor med kopplingar! Så idag tog vi en fika..Bara sådär! Otroligt trevligt och tiden bara rusade iväg! Tack H, vi ses nästa tisdag! 😄

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s