Lös problemet och lås med fingret! 

Hämtar på förskolan. Solen skiner och glömde packa kepsen! O är inte helt nöjd till en början, men funktionen är densamma!

Vi promenerar förbi Coop och törstig till tusen! Endast telefon, ingen plånbok. Ser fram emot när mobilen kan bli ett betalningssätt även i butiker! ”Swish swish kassa 2 Coop hörnett”. Håll med om att det skulle vara smidigt!

Är i vanliga fall rätt emot ny teknik och har svårt att hänga med på allt som händer på ”marknaden”. Ligger ofta steget efter! Men just sånna här lösningar som gör att det blir mindre saker att hålla reda på i vardagen stödjer jag till hundra procent! Att låsa dörren med ett fingeravtryck skulle för mig resultera i massor av tid till annat! Nycklar och jag har en förmåga att tappa bort varandra! Skrivandet har distraherat min törst, nu är vi snart hemma och vattenglaset nära!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s