Uppdrag utfört

Har en gen i mig som heter ”rätt ska vara rätt”. Svårt att bara rycka på axlarna åt ibland banala saker. Händer att jag kollar kvitto efter matinköp och händer ibland att det i butik annonserats om ex. 2 för 25 kr, men kvittot visar annat pris!

Det vill jag berätta. Är egentligen inte intresserad av dom där 1.50 kr utan mer bara om att informera att det måste justeras. Är maten på restaurang kall vill jag säga till. Om dom gör nåt åt priset är det en bonus..men det viktiga för mig är att berätta och ge dom chansen att rätta till.

Det här kan ju upplevas lite vrickat och kanske lite nördigt (hur orkar man?) haha..ja, det har jag frågat mig många gånger men kommit fram till att det är en del av mig, finns ingen avsikt att sätta dit någon utan bara hjälpa och rätta till! Tror dock med åren jag blivit mer avslappnad..tanken om att vilja rätta till dyker upp lika ofta men tror mer jag väljer ut, var, när och hur jag vill och orkar lägga energi!

Igår vid 17.00 tiden tog jag och O en promenad runt Hörnsjön. Tittar upp på elljusspårets belysning, alla lampor lyser kraftfullt samtidigt som solen gassar! Hmm..är dom felinställda? Det här känns inte rätt! Ringer kommunväxeln men den var stängd, släpper det och promenerar  vidare! Men imorse när jag vaknade dök dom energislukande elljuslamporna upp…Så nu är det ordnat! Kommunen har blivit informerad och jag anser mitt uppdrag som slutfört! 😂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s