Hej kurs! 

Sitter på tåget påväg upp till Umeå. ”Starta eget kurs” i 2 dagar. Har väldigt liten koll på vad som kommer hända och hur kursen är upplagd! Lite olikt mig faktiskt, brukar ofta ta reda på och skaffa all tänkbar info man kan få. Så det är en ny upplevelse. Rätt skön faktiskt! Det blir vad det blir och blir som det är tänkt! 

Vi har fått uppgifter och frågor att besvara hemma, slås av tanken på hur avslappnad jag faktiskt är kring det..För några år sen hade jag nog oroat mig och lagt energi på att tänka ”borde gjort mer” och ”undra hur mycket alla andra gjort”. Men nu sitter jag här, har gjort vad jag hunnit och det kommer räcka hur bra som helst! ☀️ 

Så dagens tips..”Gör det du hinner för det räcker gott, blir alltid ändå som det är tänkt” ☀️ 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s