Nostalgibadar i minnen

Kursdagen är slut. Givande, inspirerande och lärorikt. Jag hade förberett mig sämst, helt klart! Istället för att be om allt för mycket ursäkt och lägga energi på att jag var dåligt förberedd fokuserade jag på att göra mitt bästa! 

Går kursen helt för min egen skull, behöver inte prestera utan syftet är att ta del av information och ny kunskap. Lärde mig massor av dom andras presentationer och lärde mig även massor av min egen! 😅 

Precis tagit en tur efter älven, runt broarna och ut på bölesholmarna. Platser som ger starka minnen och det är omöjligt att inte bli nostalgisk.

Det är dock mycket som förändrats sen jag bodde här. Tänker på stadens utseende men framförallt på min egen förändring! Ger mig en skön känsla och en härlig bekräftelse..livet är föränderligt och allt runt omkring oss är i konstant rörelse! 

  

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s