Vänskap 

Vad är vänskap? Om man slänger om lite kan man få orden ”Skapa vän”. Låter lättare sagt än gjort att säga att man ska ut och skapa vän och skaffa vänskap! Verkligheten är en annan, vänner är för många ingen självklarhet. 

Kanske har man tappat kontakten pågrund av olika omständigheter, vuxit ifrån varandra eller kanske helt enkelt aldrig haft nån. Känslan av utanförskap och risken att bli avvisad gör att man kanske väljer ensamheten och drar sig undan. Tanken på att att inte vara önskad gör ont, föder negativ självbild och göder brist på självkänsla. 

Jag är beroende av min ensamhet och värderar den högt, men jag är oxå lyckosam med att få ha fina, härliga, ärliga vänner. 

Igår fick jag träffa dom. Även om vi inte bor i samma stad och har daglig kontakt så är det bara att ta vid där vi slutade sist! Allt känns enkelt, lättsamt och självklart! Vänner i världsklass, Tack fina ni ❤️ Jag känner mig rik! 

  

Annons

2 reaktioner på ”Vänskap 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s