En helg med fjällräven 

”Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav. Det, är mina drömmar vävda av…” 

Den här helgen har inte varit en dröm, utan så mycket verklighet att jag på köpet fått fräknar, inpyrd röklukt i håret och massor med mersmak! 

Naturen och dess väder är kraftfullt. Att på nära håll uppleva soluppgång, solnedgång, dimma, blåst och månsken är fantastiskt! Som balsam för själen. 

Nu hade jag turen att få vara med på en fjällräven plåtning som statist. Tänkte först skriva att jag i helgen fått agera ”fotomodell” men sanningen är nog snarare just statist. 

Det är dom majestätiska bergen, det stilla vattnet och dom klara färgerna som gör motivet och konstnärerna  är dom skickliga fotograferna. Jag, det övriga gänget och fjällrävenkläderna har endast biroller i sammanhanget, dock viktiga ändå! Svårt att få till en katalog annars! 

Vi paddlade ut till mjältön, tältade, drack kokkaffe och lyssnade till naturens symfoniorkester med vågbrus och fågelkvitter! 

Härliga höga kusten och härlig helg! Tack alla inblandade, nu får vi vänta ett år på att få se det färdiga resultatet! ❤️ 

För er som inte besökt mjältön och dess omnejd rekommenderar jag det verkligen och ni som varit där tidigare vet att man kan åka dit hur många gånger som helst! Man får aldrig nog! ☀️

         

 

Annons

2 reaktioner på ”En helg med fjällräven 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s