Att vara svag är starkt!

När man börjar skrapa på sin yta kan man möta mycket, vissa saker vill man förneka, fly och inte ens för sig själv erkänna! Det blir jobbigt att möta sig själv, så vad gör man? Har mängder med förslag på strategier..tänker dock inte lägga fokus på dom utan mer fokusera på alternativet att fortsätta skala av och komma närmare sig själv! 

Yogan har hjälpt mig att komma närmare mitt sanna jag. Har även tagit hjälp av samtal. Tror ändå en av mina viktigaste pusselbitar var och är möten med andra människor förtroliga samtal med vänner och familj. Våga visa sig svag tycker jag tyder på en enorm styrka! 

Att sträcka ut en hjälpande hand till andra är för många rätt enkelt men att själv be om hjälp eller göra sig sårbar kan vara betydligt svårare! Men jag tror att när man väl törs och vågar prova börjar det hända grejer! 

  
Ett stort tack till N och O som gick med på att publicera denna härliga bild! Tyder på styrka! ❤️

Annons

2 reaktioner på ”Att vara svag är starkt!

 1. Hej Madelene!
  Ärlig och lättsam blogg du skriver! Mycket som jag kan identifiera mej med. Har uppmärksammat den via delning på FB.
  Tror också vi har sagt ”hej” på gymmet, vid tillfälle 🙂
  Fortsätt skriv ”som du gör” och ha det så himlanach gott!!
  /Annica

  1. Tack! Vad fint av dig att skriva ❤ och vad kul att du gillar min blogg! Tycker om att skriva och ännu roligare att veta att någon faktiskt läser! Jag kopplar inte direkt till vem du är, dålig på namn! Men heja gärna igen och säg det är jag som är Annica 😉 Ha en skön dag! Hejhej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s