Vill, ska eller måste! 

Det som nu vill bli skrivet är verkligen inte något nytt sensationellt tankesätt men det blev för mig väldigt tydligt idag vid flera tillfällen. Så därför VILL jag dela! 

Skillnaden på ”jag vill”, ”jag ska” och ”jag måste” är kanske rent resultatmässigt inte så stor men innebörden och känslan kan påverkas rätt mycket beroende på vilket ord man väljer. I dom allra flesta fall blir det så mycket härligare med inställningen ”jag vill”. Imorgon är det måndag, varför inte börja veckan med att byta ut alla ska och måsten mot ”jag vill”?! Jag vill, vill du?! ❤️ 

  

Annons

2 reaktioner på ”Vill, ska eller måste! 

  1. Det en underbar härlig skillnad och även resultatmässigt tycker jag, det blir betydligt roligare med ”vill”!! Ett ”måste” som inte går att istället sägas med ”vill” är inget som ger dig något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s