Mina behov blir dina behov

Redan från när O var liten bebis har jag släpat med honom på det ena och det andra..försökt att inte låta honom ”begränsa” mig i vissa saker. Han har fått sova/sitta i vagnen på gymmet, följt med på tjejträffar, gått på hockey och varit med i alla möjliga olika sammanhang! Jag har mått bra av det och tror och hoppas även han varit tillfreds. Han har iallafall verkat väldigt nöjd. 

Men saker och ting förändras. Hans behov blir större och det går inte att tro att en tvååring vill titta på när mamman tränar eller sitta still i knä när vi är på kusinens dansuppvisning! 

Näää..nu är det hans tur att bestämma och min tur att hänga med. Vi väljer ofta lekparken framför gymmet och sagostund före hockey. Precis som det ska vara. Men idag valde jag egoistiskt nog gymmet! Och det gick det med! Han somnade på golvet, vaknade pigg och glad! Jag var oxå pigg och glad, träning gör gott! 

Kommer ihåg att pappa redan när jag var liten sa något i stil med att man måste se till att serva sin egen bil innan man kan erbjuda andra skjuts! Och det ligger massor i det! Kanske inte se det som egoism utan som en väldigt klok och smart handling! 

Det du gör för dig själv av kärlek kommer även gynna din omgivning! ”När jag är påfylld kan jag fylla på andra”. 🌸

  

  
  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s