Gör nåt! 

Just nu känns mina ”problem” så otroligt små. Jag reflekterar i min blogg kring känslor, utveckling, mat, yoga och relationer..Saker som tar fokus i mitt liv! Vill inte kalla mig ytlig men däremot skulle jag vilja påstå att jag nog lever lite i en skyddad verkstad där livet kretsar runt att hitta balans, känna kärlek och uppnå sinnesro!

Vardagliga frågor kan handla om vad vi ska äta till middag och vilken semester vi ska åka på! Herregud! Tittar på bilden med pojken på stranden! Klump i magen och tryck över bröstet, känner hur tårarna kommer! Hur är det med kärleken och balansen ute i världen? Så fruktansvärt! Livet känns idag obekvämt! En del av mig vill blunda, vill inte se! Det är smärtsamt att titta! Men NÄÄÄÄ..kan inte blunda! Vill hjälpa, vill agera…vi kan alla göra nåt! Fundera över vad du kan göra? Och GÖR! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s